пʼятниця, 25 червня 2010 08:58

"Динамо" перемогло "Рубін"

"Динамо" перемогло "Рубін"

У другому контрольному матчі на зборі в Австрії суперником "Динамо" став чемпіон Росії - казанський "Рубін". Підопічні Валерія Газзаєва провели матч упевнено, добре комбінували і створили чимало небезпечних моментів біля воріт суперника.

У результаті перемогу принесли два точні удари центральних захисників - Тараса Михалика і Євгена Хачеріді. Перемога 2:0, і в хорошому настрої динамівці продовжують готуватися до нового сезону.

Одним з найбільш уважних глядачів на трибуні невеликого стадіончика був Олександр Алієв. У його "Локомотив", який проводить тренувальний збір в околицях Зальцбурга, сьогодні вихідний, ось і вирішив екс-динамівець побачитися з друзями.

Головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв прокоментував перемогу над "Рубіном":

"В обох таймах ми показали змістовну гру. До перерви, в цілому, мали перевагу в контролі м'яча, небезпечних ситуаціях біля воріт, але не було реалізації моментів.

Єдиний мінус, при стандартних положеннях біля наших воріт двічі втрачали гравців суперника. Але в цілому, вважаю, грали непогано. Другий тайм провели краще, ніж перший, гра була швидшою. Зараз на зборі йде кропітка робота. У контрольних матчах не настільки важливий результат, скільки зміст гри.

Я дуже задоволений діями кожного футболіста, сьогодні всім дав час показати себе. Кожен з хлопців залишив дуже приємне враження. А перемога в контрольних матчах додає позитивних емоцій в роботі."

"Динамо" - "Рубін" - 2:0 (0:0)

Голи: Михалик (60,) Хачеріді (73).

"Динамо": Бойко, Попов (Несмачний, 38), Алмейда (Михалик, 46), Хачеріді, Данило Сілва, Вукоєвич (Калитвинцев, 46, Ярмоленко, 67), Єрьоменко (Гармаш, 46), Ярмоленко (Маграо, 46), Гусєв (Теміле, 43), Шевченко (Бертольо, 46), Зозуля (Мілевський, 46)

"Рубін": Рижиков (Черемисин, 46), Кальошин (Баляйкін, 61), Навас (Горбанець, 46), Орєхов (Фігерас, 46), Баляйкін (Салуквадзе, 36), Сємак (Муравскі, 46), Нобоа (Кейхан, 46), Баліуллін (Касаєв, 46), Бистров, Текке (Антонюк, 36), Бухаров (Текке, 61).

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Рубін" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі