середа, 09 січня 2008 11:03

"Динамо" на зборах зіграє зі всіма російськими грандами

Вчора чемпіони України зібралися на базі в Конча-Заспі, а сьогодні після традиційного тестування приступлять до циклу втягуючих тренувань.

За інформацією прес-служби "Динамо", 15 січня у киян почнеться перший збір, який пройде в Ізраїлі і включатиме участь в Кубку Першого каналу. 24 січня підопічні Юрія Сьоміна зіграють зі "Спартаком", 26-го - з "Црвеною Звєздою", а 31-го, можливо, приймуть участь у фіналі турніру, після чого повернуться до Києва і впродовж тижня працюватимуть на базі.

Потім команду чекає 14-денний збір в іспанській Марбельї, в рамках якого динамівці поміряються силами з "Зенітом" 10 лютого, польським "Белхатувом" 14-го, шведським "Гетеборгом" 18-го і московським ЦСКА 21 лютого. Повернувшись до України, кияни приступлять до безпосередньої підготовки до першого матчу весняної частини чемпіонату країни з "Дніпром", який відбудеться 1 березня в Дніпропетровську.

Слідом за сербом Марковічем, марокканцем Ель-Каддурі, білорусом Белькевичем і українцем Федоровим, а також бразильцем Родріго, який повернувся на батьківщину, "Динамо", швидше за все, залишить марокканець Махдуфі, який виступав на правах оренди в "Металісті". Гравець планує перебратися до Західної Європи (ним, зокрема, цікавиться "Еспаньол").

Доля хавбека Руслана Ротаня поки не вирішена: "Дніпро", який претендує на нього, веде переговори з агентом гравця, але сам футболіст, за наявною інформацією, хоче залишитися в "Динамо", інформує Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на зборах зіграє зі всіма російськими грандами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі