четвер, 29 березня 2007 20:19

"Динамо" може підписати бразильського форварда

 

Як повідомляють бразильські ЗМІ, форвард "Фламенго" Обінья, 24 роки, якого із-за травми лівого коліна довго не бачили на футбольному полі, найближчим часом розлучиться з своєю торсидою, інформує Динамоманія.

Керівництво бразильського клубу повідомило про продаж "чорного ангела" (так називають нападаючого уболівальники "Фламенго") в київське "Динамо" як про факт, що відбувся, не конкретизуючи, проте, подробиці операції.

За інформацією бразильських журналістів, український клуб заплатить бразильцям 5 мільйонів доларів. Обінья таким чином може перейти в "Динамо" вже цього сезону – трансферне вікно в Україні ще не закрите.

Залишається врегулювати розбіжності, що стосуються зарплати футболіста.

- Переговори продовжуються. Питання по зарплаті ще не врегульоване. Контракт поки не підписаний, – повідомив агент Обіньї Едуардо Урам. Про намір продати гравця заявив і віце-президент "Фламенго" Жозе Карлос Діас.

У це зимове міжсезоння, Обіньєю цікавилися російські "Спартак" і "Зеніт". Пізніше спортивний директор пітерського клубу Костянтин Сарсанія спростував ці повідомлення з коментарем, що рівень даного форварда не відповідає завданням, які зараз вирішує "Зеніт".

Тоді ж агент футболіста заявив, що зміна клубу його підопічним в даний момент маловірогідна.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" може підписати бразильського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі