пʼятниця, 22 серпня 2008 18:12

"Динамо" і adidas – співпраця триває

"Динамо" і adidas – співпраця триває
Футбольний клуб "Динамо" і компанія adidas після успішної дванадцятирічної співпраці підписали новий довгостроковий контракт, розрахований до 2018 року. Adidas забезпечить екіпіруванням всі структурні підрозділи "Динамо" – від першої команди до дитячо-юнацької школи. В контракті передбачені бонуси, які "Динамо" отримає від adidas у разі успішних виступів на внутрішній і міжнародній аренах.

В урочистій прес-конференції взяли участь генеральний директор adidas в країнах СНД Мартин Шенкланд, його колега з "Динамо" Резо Чохонелідзе, тренер Юрій Сьомін. Гравці команди Максим Шацьких, Горан Саблич, Олег Допілка й Олександр Рибка представили нову ігрову форму в сезоні 2008/09, в якій "Динамо" свій перший матч зіграє в суботу, проти "Арсеналу".

"Динамо" разом із "Челсі", "Міланом" і "Ліверпулем" є одним з клубів, для яких adidas створює екіпірування за індивідуальним дизайном. Домашньою формою буде біла, виїзною – синя. В новому варіанті відсутня діагональна смуга, яка символізувала зв"язок з історією, із відомою командою 1961 року. Відтепер на футболці будуть тонкі вертикальні смужки, доповнені трьома смугами adidas на рукавах. Зате спливли інші асоціації – аж надто форма схожа на ту, в якій "Динамо" виступало в 1994 році, в легендарному матчі проти "Спартака". За словами Мартина Шенкланда, відповідно до загальносвітової практики, дизайн домашньої і виїзної форми змінюватиметься кожен рік. Подарунок від adidas отримав фан-клуб "Динамо" – величезних розмірів футболку нового дизайну з номером 12. Тепер вона буде у фан-секторі на домашніх і виїзних матчах.

"ФК "Динамо Київ""

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і adidas – співпраця триває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі