неділя, 14 лютого 2010 12:19

"Динамо" домовляється з "Фіорентиною" по Муту - ЗМІ

"Динамо" домовляється з "Фіорентиною" по Муту - ЗМІ

Київське "Динамо" зробило пропозицію "Фіорентині" про перехід нападаючого Адріана Муту, не чекаючи рішення допінгової комісії про терміни дискваліфікації футболіста за вживання забороненого препарату сибутраміну, повідомляє румунське видання ProSport.

Нагадаємо, що раніше президент українського клубу Ігор Суркіс заявив, що хотів би бачити румунського форварда в своїй команді.

"Мені дуже симпатичні Муту і Крістіан Ківу. Муту зараз потрапив у непросту ситуацію, але він залишається прекрасним гравцем. В майбутньому я б хотів бачити його в київському "Динамо", - наводить слова Суркіса evz.ro.

Тим часом, УЄФА оголосив про те, що дискваліфікація Муту розповсюджується і на матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Баварії". Нагадаємо, що в допінг-пробі Муту, узятій після матчу чемпіонату Італії проти "Барі", виявлені сліди забороненого препарату субітраміну.

"Це рішення відповідає тому, яке було винесено президентом дисциплінарного комітету ФІФА 3 лютого. Тимчасова дискваліфікація, накладена на гравця асоціацією, має дію в будь-якому турнірі", - цитує Reuters текст заяви УЄФА.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" домовляється з "Фіорентиною" по Муту - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі