середа, 16 січня 2008 17:22

"Динамо" цікавиться румунським одноклубником

В сферу інтересів київського "Динамо" потрапив румунський нападаючий Клаудіу Нікулеску, який виступає за "Динамо" (Бухарест). Останнє готове продати свого форварда, але незгодне на орендну угоду. Керівники румунського клубу зазначили, що якщо кияни дійсно зацікавлені в придбанні Нікулеску, їм варто відправити офіційний лист на адресу клубу. Вартість 31-річного нападаючого оцінюється приблизно на 500 000 євро.

Раніше до Нікулеску проявляв цікавість московський "Спартак", проте червоно-білі хотіли отримати нападаючого на правах оренди. Запропонованими москвичами умовами керівництво "Динамо" залишилося незадоволеним, внаслідок чого угода не відбулась.

У елітному дивізіоні чемпіонату Румунії Нікулеску провів 230 матчів, забив 128 голів. Він був кращим бомбардиром чемпіонату Румунії в сезонах 2004/05 (з 21 голом) і 2006/07 (з 18 голами). У єврокубках зіграв 34 матчі, забив 17 голів. За збірну Румунії провів 8 зустрічей, голами не відзначився. За свою кар"єру встиг пограти в чемпіонаті Італії (серія B). В сезоні 2002/03 Нікулеску захищав кольори "Дженоа", у складі якого зіграв 11 матчів і забив три голи, повідомляє Football.ua з посиланням на ProSport.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" цікавиться румунським одноклубником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі