понеділок, 22 вересня 2008 19:54

"Давно мене так не били" - капітан "Баварії"

Знаменитий Франц Беккенбауер в складну хвилину знайшов слова підтримки в адресу старшого тренера мюнхенського клубу Юргена Клінсмана, засмученого розгромною домашньою поразкою від "Вердера" 2:5.

- Іноді трапляються такі провали. Зі мною і моїми партнерами теж таке траплялося, коли я виступав за "Баварію". Наприклад, років 30 тому ми з тріском провалилися в матчі з "Шальке" 0:7!

У грі з бременцямі все йшло не так у нашої команди, і навпаки, "Вердер" зробив шість ударів по воротах і забив п"ять голів! Я  зі свого досвіду знаю, що подібні ігри зустрічаються не часто. Це футбол.

Вже в наступному матчі в Кубку Німеччини треба не пхикати, а взяти себе в руки і все повернеться в нормальне русло, - заявив найзнаменитіший футбольний баварець.

Капітан команди голландець Марк ван Боммель у свою чергу зізнався, що давно його так не били, але в той же час відзначив, що краще один раз програти 2:5, чим п"ять разів 0:1.

Тім Боровськи, куплений цього року якраз у "Вердера" і автор дубля своїй колишній команді, заявив, що вся команда у великому боргу перед кожним з вболівальників клубу і повертатиме його в кожній подальшій грі!

sport.com.uа
Зараз ви читаєте новину «"Давно мене так не били" - капітан "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі