пʼятниця, 20 липня 2007 13:29

"Черкаські Мавпи" зіграють з ветеранами НБА

До Черкас завітає команда ветеранів НБА "Sports power". 7 серпня вони проведуть зустріч з місцевою командою "Черкаські Мавпи".

У дружній зустрічі "Мавпи" виступатимуть в оновленому складі. Для вболівальників черкащан це буде чудова нагода побачити у грі нових виконавців, повідомляє офіційний сайт команди.

У Черкасах "Sports power" розпочнуть виступи 6 серпня на одній з центральних площ міста. Гравці американської команди влаштують благодійне баскетбольне шоу, яке стане своєрідним тренуванням перед зустріччю із "Мавпами" на їх рідному паркеті.

"Sports power" – це колектив, який ставить перед собою незвичайні завдання. Основною метою їх приїзду є християнська місія у країнах світу, проповідування імені Божого через яскраве баскетбольне шоу з акробатичними баскетбольними трюками.

До складу американської команди входять виконавці багатьох команд Національної баскетбольної асоціації: "Маямі" Грін, "Шарлотс" Веслі, "Чикаго" Гріфін, Віліамс, "Вашингтон" Овертон, "Мілуокі" Вуд та інші. У якому складі ветерани НБА приїдуть до Черкас стане відомо у найближчий час.

Зараз ви читаєте новину «"Черкаські Мавпи" зіграють з ветеранами НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі