четвер, 05 серпня 2010 13:30

"Челсі" заплатив 22 млн євро за гравця збірної Бразилії

"Челсі" заплатив 22 млн євро за гравця збірної Бразилії

Півзахисник збірної Бразилії з футболу Рамірес перейде з лісабонської "Бенфіки" у лондонський "Челсі". Клуби вже домовилися про угоду, сума якої складе 22 мільйони євро.

Футболіст пройде в "Челсі" медичне обстеження, після чого перехід буде оформлений остаточно. Про це повідомляє AFP з посиланням на португальський клуб.

23-річний півзахисник перейшов у "Бенфіку" з бразильського "Крузейро" рік тому, підписавши з лісабонським клубом трирічний контракт. У складі "Бенфіки" Рамірес став чемпіоном Португалії сезону-2009/10.

Перехід Раміреса в "Челсі" ускладнюється тим, що "Бенфіці" належать тільки 50 відсотків прав на гравця, а ще 50 відсотків знаходяться у власності британського бізнесмена, ім"я якого не називається. Щоб завершити угоду, "Челсі" потрібно буде досягти домовленості з англійською прем"єр-лігою, яка забороняє стороннім особам володіти правами на гравців.

Рамірес стане другим новачком лондонського клубу в поточне міжсезоння. Раніше в "Челсі" за шість мільйонів євро перейшов півзахисник "Ліверпуля" Йоссі Бенаюн.

За збірну Бразилії Рамірес провів 16 матчів. На чемпіонаті світу 2010 року з футболу півзахисник був основним гравцем національної команди і провів за неї чотири матчі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" заплатив 22 млн євро за гравця збірної Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі