субота, 11 квітня 2009 16:09

"Челсі" просив суддю не показувати "гірчичників"

"Челсі" просив суддю не показувати "гірчичників"

Головний суддя першого чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" - "Челсі" данець Клаус Бо Ларсен  зробив сенсаційне зізнання в тому, що представник "аристократів" до гри попросив його не показувати жовті картки тим футболістам гостей, які можуть заробити дискваліфікацію.

Данський арбітр показав дві жовті картки гравцям "Челсі"

- Представник "Челсі" підійшов до мене і сказав: "Клаус Бо, ви повинні пам"ятати, що у нас є гравці, які "висять" на жовтих картках, і нам би дуже не хотілося, щоб вони отримали ще одне попередження, - розповів Ларсен. - В моїй кар"єрі я жодного разу не чув нічого подібного і був просто шокований. Поряд стояли представники "Ліверпуля" і люди з УЄФА. Я відповів, що якщо гравець заслужив жовту картку, він її отримає.

Перший матч англійського протистояння закінчився на користь "Челсі" - 3:1. Данський арбітр показав дві жовті картки гравцям "Челсі" - Саломону Калу і Джону Тері. Для капітана "аристократів" вона виявилася третьою в турнірі, а значить матч-відповідь з "Ліверпулем" він пропустить. Ще на картках "висять" Ешлі Коул, Френк Лемпард і Ніколя Анелька.

За матеріалами terrikon.dn.ua, sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" просив суддю не показувати "гірчичників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі