вівторок, 12 січня 2010 09:41

"Буду радий бачити Алієва у своїй команді" - Сьомін

"Буду радий бачити Алієва у своїй команді" - Сьомін

Головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін розповів про ситуацію з можливими переходами півзахисника "Спортінга" Марата Ізмайлова і хавбека київського "Динамо" Олександра Алієва.

"Якщо перехід Ізмайлова відбудеться, я буду дуже радий. Думаю, що не тільки я, але і всі уболівальники "Локомотива". У грі він виглядає просто чудово. Марат був кращим у всіх чотирьох матчах "Спортінга", які ми подивилися. Загалом, ми будемо раді бачити у себе і Ізмайлова, і Алієва. Поява цих гравців стане посиленням для "Локомотива".

Що стосується Алієва, то у мене є думка з приводу цього футболіста і вона не може помінятися. Інша справа, чи вдасться вирішити це питання чи ні. Сподіваюся, що вдасться. Я буду радий бачити Алієва у своїй команді", - цитує Сьоміна Bobsoccer.ru.

Нагадаємо, ще в середині грудня "Динамо" і "Локомотив" узгодили між собою умови переходу Алієва (в т. ч. суму трансферу у розмірі 8 мільйонів євро), а сам футболіст наприкінці місяця відправився до Москви для проходження медогляду і підписання з "залізничниками" контракту.

Проте процес цей затягнувся, причиною чого стало несподіване бажання російського клубу збити ціну за динамівського хавбека, всупереч вже закріпленим усно домовленостям.

Врешті-решт "Локомотив" і зовсім запропонував "Динамо" варіант з орендою, від якого президент "біло-блакитних" Ігор Суркіс категорично відмовився, а сам Алієв заявив, що залишається в "Динамо". Проте через кілька днів президент "Локо" Микола Наумов дав зрозуміти, що крапка в трансфері Алієва ще не поставлена...

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Буду радий бачити Алієва у своїй команді" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі