середа, 02 лютого 2011 15:22

"Будівельник" переміг "Ле-Ман" і очолив свою групу Кубка Європи УЛЕБ

"Будівельник" переміг "Ле-Ман" і очолив свою групу Кубка Європи УЛЕБ

Київський "Будівельник" удома обіграв французький "Ле-Ман" (67:61) у матчі третього туру топ-16 Кубка Європи УЛЕБ і очолив групу J.

Після трьох чвертей кияни вели в 11 очок, але в останній 10-хвилинці ледь не дозволили "Ле-Ману" себе наздогнати. На щастя, гравці "Будівельника" зуміли зібратися і довести матч до перемоги. У паралельному поєдинку нашого квартету німецький "Геттінген" на виїзді переграв грецький "Аріс" - 84:82.

Наступний матч "Будівельник" проведе у наступний вівторок, 8 лютого, на виїзді проти "Ле-Мана".

"Будівельник" - "Ле Ман" 67:61 (16:13, 15:14, 21:14, 15:20)

"Будівельник": Стефанишин (0), Агафонов (1), Лукашов (5 + 5 ассистів), Беттс (2 + 10 підбирань), Кейс (16). Морлі (12), Вілсон (15), Яковлєв (5), Забірченко (3), Анісімов (8)

Хосе Беррокаль: "Я вже не вперше це скажу: щоб потрапити в топ-8, нам потрібно грати всі 40 хвилин. Ми провели чудову третю чверть, а в четвертій знову дали супернику шанс відігратися. Ми добре грали через Мішу Анісімова, але в цілому "Ле Ман" добре сьогодні захищався. Грою я повністю не задоволений, але перемога в Єврокубку - це завжди добре".

Турнірне становище: "Будівельник", "Геттінген", "Ле Ман", "Аріс"

За матеріалами Liga.net, Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" переміг "Ле-Ман" і очолив свою групу Кубка Європи УЛЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі