неділя, 29 липня 2007 15:58

"Баварія" виграла Кубок німецької ліги

Мюнхенська "Баварія" стала переможцем першого турніру сезону в бундесліге. Команда Оттмара Хітцфельда в Лейпцігу у фіналі Кубка ліги обіграла "Шальке-04" з рахунком 1:0. Єдиний м"яч забив форвард Мирослав Клозе.

Кращий снайпер ЧМ-2006 відрізнився на 29-ій хвилині, зумівши швидше за всіх зорієнтуватися у штрафному майданчику "Шальке", коли до нього потрапив м"яч. Клозе перекинув голкіпера суперників Мануеля Нойера і приніс своїй команді перемогу.

З моменту початку розіграшу цього трофея в 1997 році "Баварія" перемогла вже в шостий раз. По ходу турніру мюнхенці обіграли трьох призерів минулого чемпіонату Німеччини - "Вердер", "Штутгарт" і "Шальке-04".

По ходу нинішнього міжсезоння "Баварія" витратила 69 мільйонів євро на придбання нових футболістів, які повинні допомогти команді добитися поставленої мети, - повернути звання чемпіона Німеччини і виграти Кубок УЄФА.

Чемпіонат Німеччини сезону-2007/08 стартує 10 серпня матчем "Штутгарт" - "Шальке-04", передає AFP.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" виграла Кубок німецької ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі