середа, 21 жовтня 2009 09:30

"Барселоні" треба змиритися з поразкою" - Гвардіола

"Барселоні" треба змиритися з поразкою" - Гвардіола

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола поділився думками про гру своєї команди в матчі Ліги чемпіонів проти "Рубіна" (1:2).

"Ми трохи засмучені, тому що сьогодні повинні були зробити ще один крок на шляху до виходу в наступний раунд. Ми грали добре, але суперники змогли забити гол вже на першій хвилині. Ми програли, потрібно з цим змиритися. У нас дуже складна група.

У будь-якому іншому виді спорту якщо ти створюєш певну кількість небезпечних моментів, ти виграєш, але футбол - особливий вид спорту. Ми зробили все, щоб виграти, були близькі до перемоги. Шкода, що ми не зробили вирішальний крок. Тепер нам потрібно перемагати "Рубін" на виїзді.

Всі команди в нашій групі мають шанс на вихід в наступний раунд. У нас є все, щоб зробити це. Ми знали, як важливо перемогти в домашніх матчах, ми зробили це в грі з "Динамо".

У "Рубіна" прекрасна оборона, цей клуб - чемпіон Росії. Суперник спіймав нас на контратаці. Ми провели хороший матч, але програли", - цитує Гвардіолу Europa Press.

За матаеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Барселоні" треба змиритися з поразкою" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі