неділя, 09 травня 2010 11:34

"Барселона" і "Реал" не оступилися: результати 37 туру Прімери

"Барселона" і "Реал" не оступилися: результати 37 туру Прімери

Зіграний 37-й тур Прімери. Надії "Реала" на те, що "Севілья" на своєму полі зможе відібрати очки у "Барселони", не виправдалися.

Коли на початку другого тайму "Барса" повела 3:0, а потім "Севілья" виявилася в меншості, звичайно, нікому і в голову не могло прийти, що господарі ще щось зможуть зробити. Але "Севілья" примудрилася забити двічі протягом пари хвилин. Кануте, а потім Луіс Фабіано після швидкого розіграшу штрафного розпечатали Вальдеса - 2:3.

Але на більше "Севілью" не вистачило. А тим часом "Реал" знову трохи помучився на "Бернабеу". Отримав чисельну перевагу на 10-й хвилині, потім забив з пенальті та пропустив м'яч у відповідь.

На цей раз "Реал" не став чекати останніх хвилин: на 73-й хвилині Ігуаїн забив переможний м'яч, а потім ще три забила команда Пеллегріні. Правда, враховуючи, що "Барса" теж виграла, особливої радості ця перемога "Реалу" не принесла.

"Барселона" стане чемпіоном, якщо переможе "Вальядолід" на "Камп Ноу".

Мессі очолює список снайперів з 32 м'ячами, на п'ять менше у його співвітчизника Гонсало Ігуаїна. У Кріштіану Роналду - 26 точніх ударів в чемпіонаті.

Чемпіонат Іспанії, 37-й тур

"Реал" - "Атлетик" - 5:1

"Реал": Касільяс, Арбелоа, Рамос, Альбіоль, Марсело, Алонсо, Гаго (Кака, 47), Гранеро (Бензема, 66), Гуті, Роналду, Ігуаїн.

"Атлетік": Іраїсос, Іраола, Сан Хосе, Аморебієта, Койкілі, Гурпегі, Мартінес, Ітурраспе, Йесте (Габілондо, 65), Токеро (Льоренте, 74), Де Маркос Гарана (Сусаєта, 53).

Голи: Роналду (22, з пен.), Ігуаїн (73), Рамос (80), Бензема (81), Марсело (89) - Йесте (41).

"Севілья" - "Барселона" - 2:3

"Севілья": Палоп, Конко, Ескюде, Ф. Фасіо (Скілаччі, 27), Коррейя (Лоло, 73), Зокора, Ренато (Станкявічюс, 61), Х. Навас, Капель, Кануте, Фабіано.

"Барселона": Вальдес, Д. Алвес, Піке, Пуйоль, Максвелл (Абідаль, 73), Хаві, Бускетс, С. Кейта, Мессі, Кркіч, Педро.

Голи: Кануте (69), Фабіано (71) - Мессі (5), Кркіч (28), Педро (62).

Решта результатів:

"Депортиво" - "Мальорка" - 1:0

"Еспаньол" - "Осасуна" - 2:1

"Хетафе" - "Малага" - 2:1

"Спортинг" - "Атлетико" - 1:1

"Тенеріфе" - "Альмерія" - 2:2

"Вальядолід" - "Расинг" - 2:1

"Вільярреал" - "Валенсія" - 2:0

"Херес" - "Сарагоса" - 3:2

Turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" і "Реал" не оступилися: результати 37 туру Прімери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі