вівторок, 12 жовтня 2010 15:19

"Байдуже, проти кого грати. Головне - за Україну" - Тимощук

"Байдуже, проти кого грати. Головне - за Україну" - Тимощук

Після товариського матчу зі збірною Бразилії, який став сотим у футболці збірної для Анатолія Тимощука, сам ювіляр відзначив, що пишається таким досягненням.

За словами хавбека "Баварії", не кожному футболістові вдається дістатися до такої позначки.

"На такому рівні рубіж у сто ігор має особливе значення. Для національних команд це знакове число, - наводить слова Тимощука офіційний сайт УЄФА. - Наприклад, мені знадобилося десять років, щоб досягти такої кількості матчів".

"Я думаю, що це вагоме досягнення для будь-якого футболіста, адже не так багато гравців, які провели стільки поєдинків за свої національні команди", - продовжив капітан української збірної.

"Звичайно, приємніше було б, якщо б ми перемогли, це було для мене найголовніше, ніж факт ювілею, - зізнався Тимощук. - Для мене кожен матч у збірній важливий, це завжди новий виклик. Я з великим задоволенням приїжджаю в національну команду. Мені байдуже, проти кого грати. Головне - я граю за Україну!"

Наступний контрольний матч наша збірна проведе в листопаді нинішнього року проти збірної Швейцарії.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"Байдуже, проти кого грати. Головне - за Україну" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі