субота, 15 травня 2010 10:31

"Азовмаш" вийшов у фінал Суперліги

"Азовмаш" вийшов у фінал Суперліги

У п'ятницю, 14 травня, відбувся четвертий поєдинок півфінальної серії української баскетбольної Суперліги між "Азовмашем" і "Ферро-ЗНТУ", що приніс маріупольцям можливість поборотися з "Будівельником" за чемпіонство в нинішньому сезоні.

"Азовмаш" на своєму паркеті домінував більшу частину поєдинку, що особливо було помітно в стартовій чверті, яку виграли господарі з перевагою у 12 очок.

Тим не менш "Ферро" середину поєдинку провів гідно, віддавши наступні дві чверті з мінімальним відривом, а наприкінці зустрічі і зовсім перейшов у контрнаступ, проте було вже пізно.

У підсумку "Азовмаш" здобув необхідну для себе перемогу і вийшов на "Будівельник" у фіналі нинішнього розіграшу Суперліги.

Протягом усієї зустрічі господарі паркету володіли перевагою і лише в останній чверті трохи зменшили оберти. Особливо вдалася маріупольському клубу стартова 10-хвилинка, яку підопічні Сергія Заваліна виграли з різницею в 12 очок.

Суперліга. Плей-офф.

1 / 2 фіналу.

4-й матч

Азовмаш - Ферро-ЗНТУ - 90:83 (25:13, 21:20, 23:21, 21:29)

Азовмаш: Хаус - 26 + 7 підбирань + 7 перехоплень, Александер - 16 + 6 підбирань + 7 передач, Каррі - 18, Різвіч - 10 + 9 підбирань, Скутельник - 10

Ферро-ЗНТУ: Бартт - 23, Тіггз - 21 + 6 підбирань. Хантер - 15 + 6 підбирань.

Нагадаємо, що ФІБА відсторонила "Азовмаш" від участі в єврокубках до того часу, поки клуб не виконає рішення суду у справі Рамона Ван де Харе.

За матеріалами Суперліга, Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" вийшов у фінал Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі