неділя, 07 вересня 2008 16:17

"Азовмаш" відмовився грати з хорватами

"Задар" (Хорватія) - "Азовмаш" 88:87

"Азовмаш": Марк Сельєрс - 24, Халід Ель-Амін - 20, Уче Нсонву - 12.

Матч з хорватським "Задаром" проходив у рівній боротьбі. Доля зустрічі визначилася на останніх секундах гри. Могли чемпіони України виграти зустріч. Але, на останніх секундах центровий "Азовмашу" Різвіч не зміг додати м"яч в кільце.

За словами віце-президента команди "Азовмаш" Бориса Малецького, суддівство було огидним. Місцева бригада арбітрів робила все можливе, щоб "Задар" виграв поєдинок. Особливо "не подобався" суддям Халід Ель-Амін. У результаті, в 4-ій чверті Халіду виписали 5-е персональне зауваження. Не змогли дограти зустріч до кінця через перебір персональних зауважень Діжон Томпсон і Марк Сельєрс.

Після матчу головний тренер хорватського клубу навіть не підійшов до наставника "Азовмашу" Мехмеду Бечіровічу, щоб потиснути руку.

Гравці "Задару" принесли свої вибачення за нешанобливе ставлення тренера. В понеділок маріупольці повинні були зіграти ще один матч з хорватським "Задаром". Проте через суддівство і нешанобливого відношення до чемпіона української суперліги, було ухвалено рішення не грати повторний поєдинок.

Вже 10-го вересня азовмашевці повертаються до Маріуполя, де готуватимуться до міжнародного турніру в Ростові.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" відмовився грати з хорватами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі