понеділок, 02 липня 2007 13:39

"Арсенал" знайшов заміну Анрі

Довгий час багато любителів футболу дивувалися тотальним спокоєм "Арсеналу" на трансферному ринку. І ось трапилася справжня несподіванка.

Нападаючий збірної Хорватії Едуардо да Сілва вже підписав з "Канонірами" 4-річний контракт. Сума грошей, яку отримає його колишній клуб загребське "Динамо" поки зберігається в секреті, повідомляє football.ua з посиланням на ВВС. Sky Sports пише, що за футболіста "Арсенал" заплатив 24 мільйона євро, що є рекордною сумою, отриманою хорватським клубом за все його існування.

24-річний футболіст примусив звернути на себе увагу в Англії, коли забив в жовтні важливий гол у ворота команди Стіва Макларена. Взагалі у складі збірної Хорватії на його рахунку 7 голів в 12-ти матчах. Якщо приплюсувати сюди 73 результативних удара в 100 матчах за "Динамо", то вимальовується видатний результат.

Варто тільки нагадати, що чемпіон Хорватії не так давно відхилив пропозицію донецького "Шахтаря" і московського "Спартака", які пропонували за Едуардо на пару з Лукою Модрічем близько 30-ти мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" знайшов заміну Анрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі