неділя, 12 вересня 2010 12:57

"Арсенал" мінімально обіграв "Таврію"

"Арсенал" мінімально обіграв "Таврію"
Київський "Арсенал" продовжив у чемпіонаті свою виїзну забивну серію, а одного м"яча в Сімферополі вистачило для перемоги. У "канонірів" був "зуб" на кримчанам за минулий сезон, коли після розгрому - 1:6 подав у відставку В"ячеслав Грозний. Реванш вийшов не настільки ефектний, але ефективний. Перемога дозволила "Арсеналу" піднятися на шосте місце, а "Таврія" поки завмерла на десятому.

Тільки початок зустрічі був за господарями. У Ковпака було два шанси відкрити рахунок: спочатку він не влучив у ворота після пасу Любеновича, а потім махнув повз м"яча, коли Ідахор вивів його на ударну позицію перед воротами.

"Каноніри" тим часом без особливої напруги перехопили ініціативу. Кілька разів дебютанту Хомутівському доводилося реагувати на небезпечні рикошети, коли білоруський воротар стрибав в один кут воріт, а м"яч летів у протилежний. "Таврії" щастило, але постійні помилки, особливо, на фланзі бразильця Леандро не могли тривати нескінченно. На 59-й хвилині навіс майже з центрального кола у штрафну дістався Мазілу.

Румун при зупинці м"яча прибрав Леандро, а потім з лінії воротарської відправив м"яч під поперечину - 1:0! Домігшись переваги, Юрій Бакалов провів тактичні заміни, постаравшись максимально убезпечити свої ворота. З чим кияни благополучно впоралися, контролюючи м"яч до кінця гри. Дії "Таврії" успіху не принесли.

Чемпіонат України.

9-й тур.

"Таврія" - "Арсенал" 0:1 (0:0)

Голи: Мазілу, 59 (0:1)

"Таврія": Хомутовський; Монахов; Гуменюк; Леандро; Маркович (Матяж, 81); Голайдо; Корнєв; Любенович; Гігіадзе (Біто, 53); Ковпак; Ідахор (Платон, 65).

"Арсенал": Погорілий; Шершун; Єщенко; Симоненка; Матюхін; Гусєв; Богданов; Старгородський (Хомин, 71); Грицай; Шацьких (Бартуловіч, 78); Мазілу (Самодін, 86).

Попередження: Любеновіч, 33; Маркович, 75 - Грицай, 25; Симоненко С., 37; Погорілий, 90.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" мінімально обіграв "Таврію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі