пʼятниця, 18 липня 2008 09:45

"Як тільки знайду бойфренда зростом 2,05, відразу почну носити шпильки!"

"Як тільки знайду бойфренда зростом 2,05, відразу почну носити шпильки!"

Чемпіонка світу у стрибках у висоту Бланка Власіч з Хорватії сьогодні на четвертому етапі "Золотої ліги" в Парижі вийде боротися за джек-пот серії в один мільйон доларів без звичного опору з боку російських суперниць. Олена Слесаренко та Анна Чічерова виступають у ці дні на чемпіонаті країни в Казані.

- На минулому етапі в Римі у мене небагато виходило, я взяла тільки два метри, але все нормально, - завірила Бланка Власіч. - Я розумію, що неможливо завжди стрибати на сто відсотків свого потенціалу. Головне, в Римі я виграла і зробила ще один крок на шляху до джек-поту. Мені дійсно важливо його виграти, але не лише через мільйон доларів. Перемога в "Золотій лізі" - це своєрідне визнання того, що ти сильна, визнання твоєї стабільності і впевненості впродовж усього сезону. Я чудово знаю, що зовсім не непереможна, що варто мені втратити концентрацію - і суперниці тут як тут. У мене дуже сильні конкурентки. Так, на цьому етапі в Парижі не буде росіян Олени Слесаренко й Анни Чічерової. Я знала заздалегідь, що вони поїдуть на свій національний чемпіонат. Але впевнена, і без них нудно не буде.

Бланка Власіч, яка прийшла на прес-конференцію в спортивній формі, також відповіла на жартівливе питання, чому вона не на підборах.

- Розумієте, варто мені одягнути підбори - і я стаю два метри зростом. Як тільки знайду бойфренда зростом 2,05, відразу почну носити шпильки! - пожартувала Бланка Власіч.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Як тільки знайду бойфренда зростом 2,05, відразу почну носити шпильки!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі