понеділок, 20 жовтня 2008 18:39

"Я просто попросив тренера не лаятися" - Гусін

Українець Андрій Гусін, з яким розірвав контракт раменський "Сатурн", прокоментував інформацію про те, що одного разу він порадив наставникові команди Юргену Реберу бути пом"якшим зі своїми підопічними. "Я просто в особистій бесіді попросив, щоб він не лаявся. Тому що слово f*ck і подібні - не личать трену.

Багатьом гравцям не подобалися лайки, але вони мовчали. Просто, як тільки Ребер прийшов в команду, з"явилися хлопці, які були готові під нього підставитися, підлизувалися... А я - не така людина", - відзначив Гусін в інтерв"ю виданню "Газета по-киевськи".

Гусін розповів, що планує підтримувати форму у складі "Москви". "Поки мова йде тільки про підтримку форми у складі цієї команди. А як далі - давайте не загадуватимемо.

Особисто з Олегом Блохіним я ще не спілкувався, не хотів відволікати його від підготовки до наступного матчу чемпіонату. Розмова відбудеться в найближчий день", - відзначив український футболіст.

championat

Зараз ви читаєте новину «"Я просто попросив тренера не лаятися" - Гусін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі