пʼятниця, 17 жовтня 2008 09:52

"Сатурн" повівся зі мною не по-людські та нахабно" - Андрій Гусін

Український півзахисник Андрій Гусін повідомив, що вважає несправедливим розірвання контракту з "Сатурном".

"Нічого остаточно ще не вирішено, і особисто я вважаю, що це несправедливе рішення. Хоч аргументували б його якось. Ні! Просто повісили на сайті повідомлення, навіть не поговоривши зі мною... Що відбувається?! Це просто нахабно та не по-людські. Пізніше ми зустрічалися з генеральним директором, щоб якось домовитися. Але жодних логічних пояснень щодо того, що відбувається я знову не почув.

Жиганов сказав, що так вирішив тренер. Але Юрген Ребер теж не аргументував своє рішення. Адже не можна людину без будь-якої причини, просто так... Адже я віддавав "Сатурну" повністю усі свої сили, знання та здоров"я, тому маю право вимагати, щоб і клуб поводився зі мною відповідно. Мій контракт діє ще 16 місяців - якщо буде треба, звертатимусь у футбольні органи.

У місті, де знаходиться база "Сатурну", я живу разом із сім"єю, рідні поїхали зі мною в інше місто, дітей тут влаштували у школу. Син зараз грає у місцевій футбольній команді. Обирали зручне житло... І тут раптом таке. Знову зустрічатимуся з керівництвом. Схоже, що процес може затягнутися надовго.

Я не знаю, що буде завтра. Щоб приймати якісь рішення, потрібно спочатку закрити старі питання", - сказав Гусін в інтерв"ю "Газеті по-київськи".

Зараз ви читаєте новину «"Сатурн" повівся зі мною не по-людські та нахабно" - Андрій Гусін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі