середа, 01 вересня 2010 16:49

"Я не Гаррі Поттер" - Моурінью про невдалий дебют

"Я не Гаррі Поттер" - Моурінью про невдалий дебют

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью впевнений, що він - саме та людина, яка зможе прищепити команді стабільність. При цьому наставник закликає не звертати особливої уваги на поточні результати.

"Я - тренер, а не Гаррі Поттер. Я не можу за помахом чарівної палички зробити так, щоб команда перемагала, - наводить слова Моурінью Reuters. - Я працюю з гравцями всього лише два місяці. Ви знаєте, скільки ми провели тренувань у повному складі, включаючи новачків? Менше десяти. А ви хочете, щоб ми громили всіх наліво і направо".

Також португалець зазначив, що у разі незадовільних результатів команди він готовий залишити свою посаду. "До мене з "Реалом" працювали тренери зовсім іншої формації, однак я не боюся труднощів. Я приїхав до Мадрида, щоб перемагати, і впевнений, що на даному етапі я - ідеальний тренер для "Королівського клубу". Тим не менше, якщо справи у мене не заладяться, я піду. Без роботи я точно не залишуся", - заявив Моурінью.

Нагадаємо, що у травні португалець підписав контракт з мадридцями до кінця 2014 року, змінивши біля керма команди Мануеля Пеллегріні.

За матеріалами Sport-Express

Зараз ви читаєте новину «"Я не Гаррі Поттер" - Моурінью про невдалий дебют». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі