понеділок, 27 грудня 2010 10:30

"Я не бачу суперників, які можуть мене перемогти" - Кличко

"Я не бачу суперників, які можуть мене перемогти" - Кличко

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко підбив підсумки року.

"Рік ми завершуємо з нереалізованими очікуваннями - довгоочікуваний поєдинок Володимира проти британця Дерека Чісори був перенесений з причини травми брата. Упевнений, що зовсім скоро ми виправимо це і, можливо, вже в лютому бій таки відбудеться", - сказав він.

"Я ж провів у цьому році два поєдинки. Мій бій з американцем Шенноном Бріггсом мав найвищий рейтинг глядацького перегляду. Мене тільки засмутило те, що не вийшло збільшити відсоток нокаутів. Я дуже не люблю вихвалятися, ще більше - скаржитися. Рік пройшов добре, скажемо йому спасибі. Незважаючи на травми і різні дрібниці. Треба йти вперед і в наступному році нас чекає багато цікавого. Це я вам обіцяю", - наголосив Кличко-старший.

На питання, чи не стане майбутній рік останнім у його професійній боксерській кар'єрі, Віталій відповів:

"Так, я не наймолодший спортсмен. Але як так виходить: один старенький Кличко робить так, що навіть у спарингах молоді боксери не витримують напруги? Незважаючи на вік, я відчуваю себе чудово! Як в 20-25 років! Плюс до цього маю дорогоцінний багаж - досвід. Я не бачу зараз суперників, яким під силу мене перемогти. Тільки якщо я сам захочу програти", - додав Кличко.

Нагадаємо, наступним суперником Віталія стане кубинець Одланьєр Соліс (17-0-0, 12 КО).

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «"Я не бачу суперників, які можуть мене перемогти" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі