середа, 26 грудня 2007 09:22

"Я б хотів бачити в "Динамо" 70-80 відсотків українців"

"Я б хотів бачити в "Динамо" 70-80 відсотків українців"

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе розповів уболівальникам, що найближчим часом селекційна політика столичної команди буде направлена на покупку і виховання українських футболістів, а не легіонерів.

- Я б хотів бачити у складі команди 70-80 відсотків вихованців нашого клубу й інших українських футболістів, - сказав Чохонелідзе в онлайн-конференциі на офіційному сайті клубу. - Я сподіваюся, це будуть гравці, які зможуть творити історію "Динамо". Я не хочу називати прізвища. Це молоді хлопцы, які грали цього року за дублерів і за другу команду "Динамо". Це обдарована молодь, у них хороше майбутнє. На майбутньому Кубку Першого каналу, де "Динамо" битиметься з московськими ЦСКА і "Спартаком", бєлградською "Црвєною Звєздою", "Бейтаром" і "Шахтарем", керівництво клубу не ставитиме завдання виграти турнір. "Динамо" ставить перед собою мету вигравати будь-який турнір, в якому бере участь. Але перед Юрієм Сьоміним таких завдань ніхто не ставить. Він тільки приступив до роботи, і до Кубка Першого каналу очолюватиме команду всього вісім днів - додав генеральний директор.

sport-express.ru

Зараз ви читаєте новину «"Я б хотів бачити в "Динамо" 70-80 відсотків українців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі