понеділок, 27 вересня 2021 20:29

П'ятов і Сидорчук ледь не побилися в перерві матчу на Суперкубок

П'ятов і Сидорчук ледь не побилися в перерві матчу на Суперкубок
Андрій П'ятов не пропустив у грі з "Динамо". Фото: УАФ

Журналіст Ігор Циганик розповів, що в перерві матчу за Суперкубок України стався конфлікт між голкіпером донецької команди Андрієм П'ятовим і хавбеком киян Сергієм Сидорчуком.

"Під час матчу за Суперкубок України стався великий конфлікт. У перерві Сидорчук ледь не побився з П'ятовим в підтрибунному приміщенні. Ніколіні хотів вдарити Вукоєвича. Це неприємна історія. Особливо якщо згадати, що Сидорчук та П'ятов невдовзі будуть разом у збірній. Навряд чи можна говорити, що там буде нормальна ситуація, будуть адекватні стосунки. Це дуже тривожна історія. Я з побоюванням чекаю протистояння "Шахтаря" і "Динамо" в чемпіонаті України.

Чи є конфлікт між Луческу і Де Дзербі? У Луческу з Де Дзербі немає ніякого конфлікту. Зараз ситуація дуже наелектризована. Всім треба заспокоїтися. Я хочу, щоб справжня битва між "Шахтарем" і "Динамо" була на футбольному полі", - сказав Циганик в відео на YouTube-каналі Football Hub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не має жодних шансів проти "Баварії" - Сабо

Матч на Суперкубок між "Динамо" і "Шахтарем" закінчився перемогою гірників з рахунком - 3:0. У 2016 році перед Євро на полі посварилися Ярмоленко і Степаненко. Збірна України посіла останнє місце в групі.

Зараз ви читаєте новину «П'ятов і Сидорчук ледь не побилися в перерві матчу на Суперкубок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі