понеділок, 29 вересня 2008 13:06

П"ять гравців "Реала" не зможуть зіграти проти "Зеніту"

Тренерський штаб мадридського "Реала" не узяв на матч Ліги чемпіонів з "Зенітом" (30 вересня) захисників Мічела Сальгадо та Крістофа Метцельдера, надавши обом гравцям відпочинок. Крім того, гру з російським клубом через травми пропустять півзахисники Гуті, Фернандо Гаго і Веслі Снейдер, повідомляє офіційний сайт "Реала".

Таким чином, на матч з "Зенітом" відправилися 19 футболістів "Реала". Мадридська команда прилетить до Санкт-Петербурга 29 вересня. Увечері в понеділок головний тренер Бернд Шустер та один з гравців команди візьмуть участь в офіційній прес-конференції.

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Зеніт" - "Реал" відбудеться 30 вересня в Санкт-Петербурзі і почнеться в 19:30 за київським часом. Гра буде показана в прямому ефірі на каналі "Спорт". У першому турі "Реал" переміг на своєму полі білоруський БАТЕ (2:0), а "Зеніт" поступився на виїзді "Ювентусу" (0:1).

Заявка "Реала" на матч з "Зенітом"

Воротарі: Ікер Касільяс, Єжи Дудек, Хорді Кодіна.

Захисники: Пепе, Мігель Торрес, Габріель Хайнце, Серхіо Рамос, Фабіо Каннаваро, Марсело.

Півзахисники: Рубен дела Ред, Рафаель вандер Ваарт, Ройстон Дренте, Мамаду Діарра, Хаві Гарсія.

Нападаючі: Рауль, Рууд ван Ністелрой, Гонсало Ігуаїн, Хав"єр Савіола, Ар"єн Роббен.

Лента.Ру


Зараз ви читаєте новину «П"ять гравців "Реала" не зможуть зіграти проти "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі