неділя, 09 березня 2014 12:55

Путін в іменній куртці відвідав Паралімпіаду в Сочі
9

Фото: Reuters

Президент РФ Володимир Путін прибув у неділю в гірськолижний центр "Роза Хутір", де поспостерігав за спусками учасників паралімпійських змагань в дисципліні "слалом-гігант".

Він також поспілкувався з віце-президентом Національного паралімпійського комітету Італії Лучано Буонфільє і послом іспанського паралімпійського комітету Еріком Вілялон Фуентосом. Представники зарубіжних паралімпійських делегацій відзначили високий рівень проведення Паралімпійських ігор у Сочі.

У бесіді з міністром спорту Віталієм Мутко глава держави розповів, що раніше в Тамбові спускався на гірських лижах разом зі спортсменами з порушенням зору, що справило на нього сильне враження, повідомляє "РИА Новости".

Раніше Путін у розмові з головою Міжнародного паралімпійського комітету сером Філіпом Крейвіном висловив надію на те, що Паралімпійські ігри в Сочі дозволять знизити "загострення пристрастей" навколо ситуації з Україною.

"Сподіваюся, що Паралімпіада хоч трохи знизить загострення пристрастей навколо України.

Головне - щоб усе це не стосувалося спортсменів, щоб вони могли зосередитися на змаганнях", - наводить слова Путіна ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Путін в іменній куртці відвідав Паралімпіаду в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі