середа, 15 серпня 2007 09:10

Путін не хоче допомогти Росії в проведенні Олімпіади-2014

Президент Росії Володимир Путін відкинув ідею концентрації всієї підготовки в оргкомітеті Олімпійських ігор 2014 року і не буде особисте їм керувати. Повноваження по організації Олімпіади будуть розподілені в триголовій структурі управління підготовкою до змагань, в якій знайдуться місця відразу декільком "олімпійським" чиновникам, повідомляє www.gazeta.ru.

Уряд і адміністрація президента почали формування структур, які вестимуть підготовку і проводитимуть Олімпійські ігри в Сочі в 2014 році. У минулу п"ятницю нараду з цього питання провів президент Володимир Путін. Леонід Тягачев, президент Олімпійського комітету Росії, підтвердив факт наради, пояснивши, що на нім була затверджена тричленна структура управління проектами в Сочі.

- Повніше за функцію госорганів визначатимуться на президентській раді з фізкультури і спорту у вересні, - пояснив Тягачев, підкресливши, що ніяких кадрових рішень про керівництво проектом Сочі-2014 не ухвалено.

 Дехто з інших чиновників, знайомих з ходом наради, пояснили, що на ньому Володимир Путін попросив "обійтися без його безпосередньої участі" в олімпійських структурах і відмовився затвердити схему єдиного управління всією підготовкою до Сочі-2014 в організаційному комітеті Олімпійських ігор.
Зараз ви читаєте новину «Путін не хоче допомогти Росії в проведенні Олімпіади-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі