середа, 19 серпня 2020 00:10

ПСЖ вийшов у фінал Ліги чемпіонів

ПСЖ вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Фото Твіттер РБ "Лейпціг"

Чемпіон Франції ПСЖ уперше в історії клубу вийшов у фінал Ліги чемпіонів. У півфіналі парижани розгромили німецький РБ "Лейпціг" – 3:0. Голи забивали Маркіньос і Ді Марія в першій половині гри й Бернат у другому таймі.

Гра пройшла за повної переваги французького клубу. Буквально з перших хвилин Неймар і компанія заходилися створювати гольові моменти. Удари в штангу чергувалися з виходами сам на сам.

Голи стали питанням часу. Маркіньос на 13 хвилині у високому стрибку відкрив рахунок. Ді Марія після грубої помилки голкіпера німців подвоїв його.

Буквально з перших хвилин Неймар і компанія заходилися створювати гольові моменти

У другому таймі Бернат скористався помилкою захисника, який несподівано впав і ударом головою встановив остаточний рахунок – 3:0.

Не сказати, що німці лише відбивалися. Вони швидко пасували й намагалися грати в один дотик. Але загального класу команди не вистачало аби випередити захисників ПСЖ.

Попередній суперник ПСЖ – "Аталанта"у порівнянні з грою "Лейпцига" вигляділа солідніше. Тоді лише диво допомогло підопічним Тухеля врятуватися. Нині питання про переможця не стояло взагалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ман Сіті" сенсаційно вилетів із Ліги чемпіонів

У фіналі ПСЖ зустрінеться з переможцем пари "Баварія" – "Ліон".

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ вийшов у фінал Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі