середа, 07 квітня 2021 00:03

Провал оборони "Ліверпуля" та важка перемога команди Зінченка: результати матчів 1/4 Ліги чемпіонів

Провал оборони "Ліверпуля" та важка перемога команди Зінченка: результати матчів 1/4 Ліги чемпіонів
Вінісіус приніс перемогу "Реалу". Фото: Getty Images

У 1-му матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" вдома переміг "Ліверпуль" -3:1. Що потрібно знати про гру у Мадриді?

Команди мали кадрові проблеми. "Ліверпуль" вже звик грати без основних оборонців, а "Реал" втратив пару центральних захисників перед матчем. Крім того, Еден Азар, Дані Карвахаль не могли допомогти Мадриду.

Зідан ризикнув із тактикою. Якщо у матчі попередньої стадії проти "Аталанти" "вершкові" зіграли раціонально, то у грі проти "Ліверпуля" "Реал" діяв на атаку. Мадридці високо пресингували суперника, намагалися форсувати події на полі. "Ліверпуль" явно не був готовий до такої гри.

Провал оборони гостей. "Реал" натиснув на найбільш вразливе місце гостей - центр захисту. Грубі помилки центральних захисників англійців після філігранних передач Тоні Крооса призвели до пропущених м'ячів. "Вершкові" відповіли тільки 1-ю "пожежею" в обороні.

Мадридці високо пресингували суперника, намагалися форсувати події на полі. "Ліверпуль" явно не був готовий до такої гри

Вінісіус став одним із героїв матчу. Бразилець записав на свій рахунок "дубль".

"Ліверпуль" намагався повернути в гру. Ще у кінці 1-го тайму Клопп випустив на поле Тіаго Алькаранту. В 2-й половині гри гості намагалися атакувати, але особливих проблем створити супернику не змогли.

Зідан переграв Клоппа. Маючи проблеми в захисті, Зідан вирішив взяти під контроль м'яч, розуміючи що оборона не надійна. "Реал" контролював м'яч, а при втраті відразу пресингував, що зменшувало тиску на оборону. Саме перевага у середині поля дозволила господарям комфортно перемогти.


Матч-відповідь відбудеться 14 квітня в Ліверпулі.

В іншому матчі дня "Ман Сіті" вдома мінімально переміг "Боруссію" Дортмунд -2:1. "Містяни" забили переможний гол в самому кінці гри. Українець Олександр Зінченко не взяв участі у матчі.

Зараз ви читаєте новину «Провал оборони "Ліверпуля" та важка перемога команди Зінченка: результати матчів 1/4 Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі