середа, 09 квітня 2008 16:40

Протасов за перехід із "Стяуа" до "Дніпра" був готовий заплатити з власної кишені

Президент румунського клубу "Стяуа" Джіджі Бекалі відомий футбольному світу тим, що дуже часто звільняє тренерів. За останні чотири сезони у "Стяуа" їх було вісім. Один з них - українець Олег Протасов, про рішення якого піти з команди, Бекалі дуже жалкує.

- За той час, що я очолюю "Стяуа", кращу гру моя команда показувала при Протасове, який, до того ж пропрацював всього чотири місяці - сказав Бекалі.

На питання, що ж послужило для прийняття Протасовим рішення піти зі "Стяуа", президент румунського клубу відповідає:

- У нас він заробляв 250 000 євро в рік. Олег пропрацював три місяці і отримав пропозицію від "Дніпра" - мільйон в рік. А в контракті у нього було прописано, що якщо він захоче піти, то буде повинен заплатити нам 300 000 євро.

Олег прийшов до мене і сказав:

- Я хочу піти і готовий заплатити ці гроші.

- Якщо і правда хочеш піти, то дякую за все те, що ти зробив. За те, що "Стяуа" грав так красиво, ти нічого мені не винен. Навпаки, я ще тобі маю заплатити.

Ми потиснули один одному руки і залишилися друзями. Він поміняв всю схему нашої гри. До цих пір не розумію, що конкретно він зробив, але він поставив нам атакуючий і видовищний футбол. Протасов - це неймовірний характер, неймовірна людина! Але і я теж нічого, раз відпустив його безкоштовно.

Через деякий час після того, як  Протасов перейшов з "Стяуа" до "Дніпра", на офіційному сайті клубу був проведений опит: "Хто є кращою кандидатурою на посаду головного тренера нашої команди?". Перше місце за явною перевагою зайняв Олег Протасов, який на той час почав небезуспішно будувати нове "Дніпро".

"Спорт.com.ua"





Зараз ви читаєте новину «Протасов за перехід із "Стяуа" до "Дніпра" був готовий заплатити з власної кишені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі