пʼятниця, 11 березня 2011 10:33

"Пропустили від "Динамо" два дурні м'ячі" - Манчіні

"Пропустили від "Динамо" два дурні м'ячі" - Манчіні

Головний тренер англійського "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні вважає, що у вчорашньому матчі Ліги Європи проти київського "Динамо" його команда зіграла непогано, а два голи від динамівців вважає наслідком дурних помилок своїх захисників.

"Звичайно, 0:2 - не дуже хороший результат для нас. У Манчестері буде зовсім інша гра. Як правило, такі дурні м'ячі ми не пропускаємо. А сьогодні були саме такі.

Я назвав їх так, оскільки ми недостатньо щільно зіграли з гравцями суперника поблизу своїх воріт. Особливо це стосується епізоду з другим забитим м'ячем. Як правило, ми такі м'ячі не пропускаємо", - сказав Манчіні, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також відзначив, що на результат гри вплинула втома гравців.

"В останні кілька місяців нашій команді доводиться грати через два дні на третій, звідси й помітна втома у футболістів", - сказав він.

Нагадаємо, 10 березня київське "Динамо" з рахунком 2:0 обіграло англійський "Манчестер Сіті" у першому матчі 1 / 8 фіналу Ліги Європи-2010/2011.

Зараз ви читаєте новину «"Пропустили від "Динамо" два дурні м'ячі" - Манчіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі