вівторок, 23 червня 2020 09:31

Промоутер розповів, яким чином Усик хоче увійти в історію боксу

Промоутер розповів, яким чином Усик хоче увійти в історію боксу
Олександр Усик проведе наступний бій проти Деріка Чісори. Фото: REUTERS

Промоутер українського боксера Олександра Усика Олександр Красюк розповів, яким чином його підопічний хоче увійти в історію боксу.

Усик хоче стати абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях. Раніше він був чемпіоном світу у важкій категорії, а тепер має амбітні плани досягти максимального успіху в суперважкій категорії.

"В Усика немає ніяких планів з приводу виходу на пенсію на цьому етапі. Поки він буде перемагати, він прагнутиме вищих результатів.

Кожен рано чи пізно повинен завершити кар'єру. Але Усик хоче увійти в історію, ставши єдиним абсолютним чемпіоном світу у двох вагових категоріях" - цитує Красюка "Спортарена".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джошуа повинен битися з Усиком перед поєдинком із Ф'юрі — президент WBO

У липні 2018 року Олександр Усик став абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі після перемоги над Муратом Гассієвим. У хевівейті Олександр дебютував у жовтні торік, перемігши технічним нокаутом Чазза Візерспуна.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер розповів, яким чином Усик хоче увійти в історію боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі