понеділок, 28 січня 2008 13:10

Промоутер Повєткіна вважає, що Кличко ухиляється від їх бою

Промоутер російського боксера-важковаговика Олександра Повєткіна Вілфрід Зауерланд звинуватив чемпіона світу за версією IBF Володимира Кличка в тому, що він намагається ухилитися від обов"язкового бою з росіянином або відстрочити цей поєдинок на максимально можливий термін.

Повєткін став офіційним претендентом на титул IBF 26 січня, коли переміг американця Едді Чемберса. 23 лютого Володимиру Кличку треба провести об"єднавчий бій з росіянином Султаном Ібрагімовим, який володіє чемпіонським поясом WBO.

Після перемоги Повєткіна над Чемберсом Вілфрід Зауерланд розповів, що один з представників Кличка зізнався йому, що команда українського боксера зробить все, щоб бій українця з Повєткіним не відбувся або пройшов би якомога пізніше.

Сам Повєткін зазначив, що він поки не думає про майбутній поєдинок, але пообіцяв підійти до чемпіонського матчу в своїй кращій формі. Бій росіянина з Чемберсом продовжувався все 12 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу Повєткіну з рахунком 119:109, 117:111 і 116:112, повідомляє Lenta Ru 

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Повєткіна вважає, що Кличко ухиляється від їх бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі