неділя, 04 липня 2021 07:48

"Програти - не соромно. Соромно програти ось так": реакція соцмереж на виліт збірної України з Євро

"Програти - не соромно. Соромно програти ось так": реакція соцмереж на виліт збірної України з Євро
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: REUTERS

Збірна України покинула Євро-2020/21.

У матчі 1/4 фіналу команда Андрія Шевченка була розгромлена англійцями - 0:4.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на поразку національної команди.

Журналіст телеканалу "Київ" Руслан Свірін засмучений розгромним рахунком у матчі.

"Все добре, крім рахунку. Нищівна поразка – це не варіант завершення боротьби на турнірі. Бо рахунок 0:4 – це сумнів у собі до виходу на поле. Я розумію, що по той бік хлопці теж хотіли грати далі на Євро. І мали для цього більше аргументів. Наче і докоряти збірній не можна – у чвертьфіналі як ніяк зіграли. Але пропускати треба менше, якщо забити не вдається".

Ця збірна найкраща за всю історію

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков вважає, що збірна зганьбилася у матчі проти Англії.

"Мені просто боляче. Дивлюся на тих, хто готовий проголосити гол при 0:4 видатним досягненням, і не розумію ...

Бог мій, ми не повинні були програвати Англії настільки крупно і ганьбитися!"

Головний редактор сайту "Футбол 24" Олег Бабій дякує вболівальникам збірної України.

"Я ж, на відміну від вас, дякую тільки 12-му гравцеві.

От за кого не доводилося червоніти в усіх п'яти матчах.

За команду ставало ніяково мінімум у 2,5 іграх. Є багато питань. І не треба прикриватися рівнем Англії. Програти - не соромно. Соромно програти ось так".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Англія розтрощила Україну

Журналіст телеканалу "Футбол" Ігор Бурбас дякує збірній України.

"Дякуємо за це Євро, наша збірна! Ти подарувала нам різнобарвні емоції - від трагічно-сірих до вибухово-яскравих. Це хороший досвід для молодої команди, в якої ще багато чого попереду. Дай Боже, попереду багато чого успішного".

Команда Шевченка не заслужила на такий розгромний рахунок, вважає заступник головного редактора "Трибуни" Олександр Сажко.

"Немає бажання багато говорити про матч з Англією. Ми зіграли, як могли. А могли не дуже багато. Ще й англійці реалізували майже все, що летіло в отвір.

Тому рахунок 0:4 пригнічує, але погоджуся з Сергієм Сидорчуком - гра була не на 0:4. Все вирішили епізоди: концентрація на початках таймів, індивідуальні якості англійців та позиційні помилки наших захисників".

Треба визнати, атлетизм наших гравців залишає бажати кращого

Футбольний експерт Всеволод Кевлич вважає, що не варто сильно критикувати національну команду.

"Для того, щоб грати в футбол, потрібно просунути м'яч з центру поля до воріт суперника. Щоб це зробити потрібно володіти м'ячем. Щоб його рухати, потрібні гравці і бажання. Зі збірною Англії ми двічі зіграли внічию. Одного разу в Лондоні. Одного разу в Україні. В Україні ми не пропустили чотири рази. Але не могли забити жодного разу. І не хотіли забити. Ми відмазались. І весь наш футбол від плоті відмазка. Орендовані не грають. Два клуби огороджують город. Судді, УПЛ, і ще багато чого. Вчителів мало. У збірній вони є. Цінуйте. Ця збірна найкраща за всю історію. Продовжимо вчитися"/

Україна програла силову боротьбу, вважає футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло.

"Програли атлетам, яких я, мабуть, назву їх слонами. Слони продавили нас як картон. Треба визнати, атлетизм наших гравців залишає бажати кращого. Подивіться на тенденцію, Англія, Данія, Швеція, Чехія .... Хоч я і не люблю слонячий футбол, але він на жаль в тренді. Є над чим замислитися нашим дитячим тренерам і скаутам".

Збірна Англії зіграє в півфіналі проти Данії. В іншому матчі 1/2 фіналу зіграють Італія та Іспанія.

Збірна України зайняла третє місце в групі. Команда Андрія Шевченка змогла перемогти тільки Північну Македонію. У матчі 1/8 фіналу змогли пройти Швецію.

Зараз ви читаєте новину «"Програти - не соромно. Соромно програти ось так": реакція соцмереж на виліт збірної України з Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі