вівторок, 04 листопада 2008 13:45

Прогнози фахівців на матч "Спортинг" - "Шахтар": всі назвали однаковий рахунок

Олег Таран, головний тренер "Кривбас" (Кривий Ріг)

"Спортинг" - "Шахтар" - 1:2

"Шахтарю" нікуди подітись, тому він зобов"язаний грати на позитивний результат. Думаю, гірники переможуть з різницею в один м"яч. Вважаю, у оранжево-чорних повинна з"явитися спортивна злість. "Шахтар" укомплектований класними гравцями, що вкупі з тренерським талантом Мірчи Луческу повинно принести користь в поєдинку зі "Спортингом". Пора б вже футболістам донецької команди проникнутися славними традиціями клубу. "Спортинг" - не такий вже і сильний суперник, він не відноситься до еліти європейського футболу. Отже, в Лісабоні гірники не повинні випробовувати додаткових проблем. У "Шахтаря" в Лізі чемпіонів ще не все втрачено, а в Україні всі зачекалися від нього успіхів на євроарені. До того ж, футболісти донецької команди повинні поважати самих себе і президента клубу.

Степан Матвіїв, екс-наставник "Прикарпаття" (Івано-Франківськ)

"Спортинг" - "Шахтар" - 1:2

Думаю, що, незважаючи на виїзний характер поєдинку, донецька команда зуміє здобути перемогу з мінімальним рахунком. Для підопічних Мірчи Луческу гра зі "Спортингом" - своєрідний екватор групового турніру Ліги чемпіонів. Більш того, цей матч може стати для "Шахтаря" визначальним. Отже, гірники постараються прикласти максимум зусиль для того, щоб проявити свої кращі якості і порадувати своїх численних уболівальників. У Лісабоні їм хоч буде і непросто, проте я упевнений, що успіх буде на стороні "Шахтаря".

Валерій Рудаков, асистент гл. тренера "Шахтар-3" (Донецьк)

"Спортинг" - "Шахтар" - 1:2

- Мені, як колишньому гравцеві і нинішньому працівникові клубу, звичайно ж, дуже хочеться, щоб "Шахтар" виграв. Думаю, рахунок буде 2:1 на користь української команди. Ситуація в турнірній таблиці групи С склалася таким чином, що гірникам необхідна перемога. Вона значно підвищить шанси на вихід в наступний раунд Ліги чемпіонів. Як мені здається, в Лісабоні "Шахтар" побудує гру від оборони (все-таки потрібно враховувати виїзний характер поєдинку) і шукатиме шанс у контратаці. Тобто наша команда діятиме приблизно в такому ж ключі, як це було в пам"ятному матчі з іншою португальською командою - "Бенфікою".

Спорт-Експрес

Зараз ви читаєте новину «Прогнози фахівців на матч "Спортинг" - "Шахтар": всі назвали однаковий рахунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі