четвер, 18 грудня 2008 11:52

Прогноз фахівців на матч "Бенфіка" - "Металіст"

Прогноз фахівців на результат матчу "Бенфіка" - "Металіст"

Василь ЕВСЄЄВ - 2:2
На мій погляд, останній для команди Мирона Маркевича поєдинок групового турніру Кубка УЄФА буде результативним. Харків"яни напевно захочуть завершити на мажорній ноті успішний для себе рік, тому гратимуть на перемогу. Тим більше що три очки гарантують "Металісту" перше місце в групі. А те, що жовто-сині уміють грати у футбол, ми побачили в попередніх матчах євротурніру. В той же час і "Бенфіка" навряд чи програє на своєму полі, тому ставлю на результативну нічию.

Віталій ПУШКУЦА - 1:0
Особисто мені здається, що в цьому матчі харків"яни поступляться. "Металіст" здорово провів осінню частину сезону, віддавши багато фізичних і емоційних сил, і на гру в Лісабоні у підопічних Мирона Маркевича просто не вистачить сил. На відміну від "Бенфіки", яка в останньому турі постарається докласти максимум зусиль для того, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками за невдачу в Кубку УЄФА.

Олександр ДОВБІЙ - 1:1
Своєю грою в цьому і минулому сезоні "Металіст", на мій погляд, довів, що є боєздатною командою, яка може вирішувати найвищі завдання. Але "Бенфіка", мабуть, не найпростіший суперник. Тим більше що португальці гратимуть на своєму полі, і підтримка їм буде забезпечена божевільна. Думаю, матч закінчиться внічию - 1:1.

Володимир ШАРАН - 2:1
За великим рахунком харків"яни вже виконали головне завдання - потрапили у весняну стадію Кубка УЄФА. У підсвідомості хлопці вже, напевно, перебувають у відпустці, тому навряд чи настрій у них буде таким же, як і на попередні матчі. Саме тому віддаю перевагу "Бенфіке", хоча вболівати, звичайно ж, буду за "Металіст".

Микола ВОЛОСЯНКО - 1:1
Мені б хотілося, щоб харків"яни на хорошій ноті завершили для себе груповий турнір Кубка УЄФА. Безумовно, виграти в Лісабоні у "Бенфіки" буде складно, а ось зачепитися за нічийний результат, думаю, цілком під силу. Не дивлячись на те, що у гравців "Металіста" вже, напевно, переважає відпускний настрій, вони зможуть зібратися і добитися позитивного результату.

Спорт-Експрес

Зараз ви читаєте новину «Прогноз фахівців на матч "Бенфіка" - "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі