четвер, 18 червня 2009 09:19

Про "Шахтар" зняли мультик (ВІДЕО)

Про "Шахтар" зняли мультик (ВІДЕО)

Якщо ви побачите по телевізору мультяшних персонажів, дуже схожих на Діму Чигринського, Маріуша Левандовського або ще когось з футболістів "Шахтаря", не лякайтеся. Це всього лише анімація! Але на футбольну тему і про клуби, які грають в українській Прем"єр-лізі. І перший мультик - про "Шахтар"!

Герої мультиплікаційного серіалу зображають футболістів, тренерів, арбітрів і вболівальників. Вони барвисті, дещо дивакуваті, веселі і смішні. Події, зрозуміло, розгортаються на футбольному полі і на його трибунах.

Хронометраж кожної серії - близько двох хвилин. Словом, перегляд аніскільки не напружує, а навіть навпаки. Воно і не дивно - адже все це справа рук колишніх кавеенщиків, учасників відомої у минулому команди "Дрім-тім".

- Цей розважальний продукт - результат зусиль своєрідного творчого тандему компаній "Multiarena" і "Toonguru", - розповідає Федір Гапоненко, керівник "Multiarena". - Заплановано зробити 16 подібних роликів. На сьогоднішній день у нас знято вже шість з них, чотири з яких могли оцінити телеглядачі: про "Шахтар", "Динамо", "Металіст" і "Дніпро". На черзі "Чорноморець" і "Карпати".

Найближчим часом ці ролики з певною періодичністю почнуть транслювати на ТК "Футбол".

- Хочу сказати, що схожості, "шпильок", натяків та збігів з дійсністю і прихованих значень в знятих нами роликах шукати не варто, - пояснює Федір Гапоненко. - Це всього лише розважальний гумористичний продукт на футбольну тему.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Про "Шахтар" зняли мультик (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі