четвер, 19 лютого 2009 14:46

Призер Олімпіади-1996 наклав на себе руки

Призер Олімпіади-1996 наклав на себе руки

Американець Майк Уїтмарш, який в 1996 році срібну медаль Олімпіади в Атланті на турнірі з пляжного волейболу, наклав на себе руки, пише видання Los Angeles Times. Тіло 46-річного Уїтмарша знайшли 17 лютого в гаражі його друга в Сан-Дієго, але перші повідомлення про смерть волейболіста з"явилися 18 лютого.

Лікарі прийшли до висновку, що причиною смерті Уїтмарша стало отруєння чадним газом. Колишній спортсмен завів машину в гаражі свого друга і отруївся. Йому було 46 років. Уїтмарш проживав зі своєю сім"єю в Сан-Дієго, але іноді ночував у свого друга.

У парі з Майком Доддом він виграв срібну медаль Олімпіади-1996

В молодості Уїтмарш займався баскетболом, виступав за команду університету Сан-Дієго і був задрафтований клубом НБА "Портленд Трейл Блейзерс". У НБА він не виступав, але протягом трьох років грав в Європі.

Пляжним волейболом Уїтмарш зайнявся, коли йому було далеко за 20. У парі з Майком Доддом він виграв срібну медаль Олімпіади-1996. На Іграх в Атланті пляжний волейбол був представлений вперше в історії цього виду спорту, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Призер Олімпіади-1996 наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі