вівторок, 20 лютого 2007 19:49

Прем"єр-ліга ухвалила перехід Маскерано до "Ліверпуля"

  Хав'єр Маскерано
Хав'єр Маскерано

Керівництво англійської прем"єр-ліги, нарешті, дало згоду на перехід аргентинського півзахисника Хав"єра Маскерано, 22 роки, з "Вест Хема" до "Ліверпуля", повідомляє "Спорт-Експрес".

Угода про оренду футболіста була досягнута 31 січня - в останній день зимової трансферної кампанії, проте керівництво прем"єр-ліги відмовилося реєструвати перехід, висловивши бажання розібратися в його деталях.

- Прем"єр-ліга задоволена тим, як був укладений договір про оренду футболіста. Його обставини повністю відповідають нашим вимогам, - мовиться в поширеній прес-службою прем"єр-ліги заяві. - Зокрема, впливу на трансфер футболіста третьої особи не зафіксовано.

Маскерано разом з партнером по збірній Аргентини Карлосом Тевесом перейшов до "Вест Хема" з "Корінтіанса" перед початком нинішнього сезону. Півзахисник провів в складі лондонського клубу всього сім матчів.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга ухвалила перехід Маскерано до "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі