субота, 11 квітня 2009 13:30

Прем"єр-ліга Англії розізлила церкву

Прем"єр-ліга Англії розізлила церкву

Англіканські і католицькі єпископи висловили офіційне обурення тим, що Прем"єр-ліга Англії призначає матчі на пасхальні дні.

Декілька церковних організацій відправили гнівні листи керівництву Прем"єр-ліги, ТБ-компаніям і представниками "Астон Вілли". Їм не подобається той факт, що матч бірмінгемців з "Евертоном" відбудеться з пасхальну неділю.

У церквах бояться, що прихожани замість церкви оберуть стадіон

У церквах бояться, що прихожани замість походу в храм відправляться на стадіон, оскільки матч "Астон Вілли" і "Евертон" є дуже важливим з турнірної точки зору - обидві команди все ще зберігають шанси потрапити в розіграш Ліги чемпіонів на наступний сезон.

А от керівництво української Прем"єр-ліги було далекогляднішим і 19 квітня для українського чемпіонату є вихідним днем. Матчі 24-туру зіграють у четвер, п"ятницю та суботу. У неділю і футболісти, і вболівальники зможуть відпочити від футболу і спокійно піти в церкву.

Анонс матчів 24-го туру Прем"єр-ліги України

16.04.2009 - Четвер

ФК Харків - Таврія

Арсенал - Іллічівець

17.04.2009 - П"ятниця

Ворскла - Металіст

Металург З - Дніпро

Карпати - Зоря

18.04.2009 - Субота

Металург Д - Шахтар

Чорноморець - ФК Львів

Кривбас - Динамо

За матеріалами turnir.com.ua, Прем"єр-ліга України, "Gazeta.ua"
Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга Англії розізлила церкву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі