вівторок, 08 травня 2018 14:50

З'явились нові подробиці про стан здоров'я Алекса Фергюсона

З'явились нові подробиці про стан здоров'я Алекса Фергюсона
Востаннє Фергюсон з'являвся на публіці тиждень тому - на прощальному матчі Венгера. Фото: eurosport

Стан легендарного тренера "Манчестер Юнайтед" сера Алекса Фергюсона покращився. Він вийшов з коми і вже розмовляв з родичами.

"Шотландець показує ранні ознаки одужання після того, як переніс операцію через крововилив у мозок.

Фергюсон залишається у відділенні інтенсивної терапії. Однак поліпшення стану вчора дозволило йому поспілкуватися з родичами і друзями.

Після спілкування з екс-тренером МЮ його близькі повідомили, що реакція організму на лікування дає привід для оптимізму. Водночас вони розуміють, що одужання Фергюсона займе певний термін. Він постійно перебуває під наглядом лікарів, а саме лікування не форсується", - повідомляє sportarena.com.

Фергюсон востаннє з'являвся на публіці минулого тижня, провівши вшанування головного тренера Арсеналу Арсена Венгера, який зіграв останній матч із Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з відомих футболістів переміг рак

Легендарний шотландець потрапив у лікарню з крововиливом у мозок. Йому зробили операцію, яка пройшла успішно. Однак точні прогнози лікарі поки що давати не беруться.

Зараз ви читаєте новину «З'явились нові подробиці про стан здоров'я Алекса Фергюсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі