четвер, 24 квітня 2008 12:05

Повєткін і Цзю проведуть свої бої в Пекіні під час Олімпіади

Офіційний претендент на титул чемпіона з боксу у важкій вазі за версією IBF росіянин Олександр Повєткін може провести свій наступний бій у столиці Китаю Пекіні під час Олімпіади 2008 року. Про це заявив менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов в інтерв"ю агенції ИТАР-ТАСС.

За словами Хрюнова, Повєткіну надійшла пропозиція провести рейтинговий бій у Будинку друзів Олімпіади 22 серпня. В рамках того ж шоу планується проведення бою колишнього абсолютного чемпіона світу в категорії до 63,5 кілограмів Кості Цзю з відомим голлівудським актором Джекі Чаном. Менеджер Повєткіна уточнив, що поєдинок буде офіційним і суперник підбирається з боксерів, які входять до числа 15 кращих в рейтинг-листах основних версій. Якщо бій відбудеться, то офіційно до Олімпійських ігор він відношення не матиме.

Ясність у переговорах повинна наступити наступного тижня. Повєткин повинен до 26 листопада провести поєдинок з чемпіоном світу IBF, яким на даний момент є українець Володимир Кличко. Раніше менеджер Повєткіна повідомляв, що переговори про проведення чергового бою росіянина вестимуться тільки після цього поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Повєткін і Цзю проведуть свої бої в Пекіні під час Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі