неділя, 29 квітня 2012 19:14

Посол Данії вболіватиме за збірну України на "Євро-2012"

Посол Данії вболіватиме за збірну України на "Євро-2012"
Рідна збірна команда Посла Данії на "Євро-2012" зіграє в одній групі з Німеччиною, Нідерландами та Португалією. Фото: hvilya.com

Надзвичайний та Повноважний Посол Данії в Україні, Грузії та Вірменії Мікаель Борг-Хансен відкрив таємницю, що вболіватиме за національну збірну України під час "Євро-2012".

Про це данський посол сказав 28 квітня під час урочистого відкриття Всеукраїнського фестивалю робототехніки в Київському палаці спорту.

На церемонії відкриття фестивалю Посол Данії звернувся до присутніх російською: "Здравствуйте ребята! Передаю вам большой привет от Дании!"

А потім продовжив англійською з перекладачем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Данії шокований кількістю автомобілів "Бентлі" в Україні

"Я дуже вражений тим, що побачив сьогодні. Дуже сподіваюся, що цей фестиваль надихне українських дітей перед "Євро-2012". І хочу поділитися таємницею. Незважаючи на те, що збірна Данії пробилася до кваліфікаційної групи фіналу чемпіонату, я є таємним прихильником національної збірної України", - зізнався Мікаель Борг-Хансен.

Нагадаємо, що збірна команда Данії у фінальній частині чемпіонату Європи 2012 року гратиме в групі В, де її суперниками будуть збірні Німеччини, Нідерландів та Португалії. Україна ж проведе свої матчі в групі D із Англією, Швецією та Францією.

Зараз ви читаєте новину «Посол Данії вболіватиме за збірну України на "Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі