середа, 19 червня 2013 16:57

Після Михалика "Локомотив" підписав гравця "Металіста"

Півзахисник харківського "Металіста" Сергій Ткачов став гравцем "Локомотива". Контракт 24-річного росіянина з клубом розрахований на три роки.

"Ткачов - молодий, талановитий і перспективний атакуючий півзахисник, здатний грати як під нападниками, так і на лівому фланзі. Він володіє хорошим баченням поля, поставленим ударом з лівої ноги, здатний як віддати останній пас, так і самостійно реалізовувати моменти", - зазначив Кирило Котов.

У "Локомотиві" Сергій Ткачов буде виступати під 77-м номером.

Сергій Анатолійович Ткачов народився 19 травня 1989 в місті Богучар Воронезької області. Футболом він почав займатися в місцевій аматорській команді ФЦШ-73, а в двадцятирічному віці потрапив на перегляд у самарські "Крилья Совєтов", за які в подальшому провів два сезони.

У січні 2011 року Ткачов перебрався з Росії в Україну, підписавши контракт з харківським "Металістом". За півроку у складі жовто-синіх він встиг завоювати бронзові медалі чемпіонату України, після чого на півроку відправився в оренду в єкатеринбурзький "Урал".

Новий сезон 2012/2013 Ткачов знову почав в Україні. В оренді у "Севастополі" Сергій у 15 матчах забив 10 м'ячів і допоміг команді виграти першу лігу і завоювати путівку в найсильніший український дивізіон.

19 червня Сергій Ткачов підписав контракт з московським "Локомотивом".

Зараз ви читаєте новину «Після Михалика "Локомотив" підписав гравця "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі