четвер, 22 квітня 2010 18:03

Допомога друга при здачі водійського іспиту коштувала футболістові свободи

Допомога друга при здачі водійського іспиту коштувала футболістові свободи

Вінгер "Уїгана" Шарль Н"Зогбіа був арештований і посаджений за грати за те, що теоретичний іспит на отримання водійського посвідчення за нього намагалась здати інша людина.

Варто сказати, що нещодавно Н"Зогбіа отримав британський паспорт - він прожив у Англії 5 років і тому вирішив скористатися шансом отримати місцеве громадянство. При бажанні головний тренер англійців Фабіо Капелло тепер навіть може викликати Шарля в збірну.

Одночасно з місцевим громадянством Н"Зогбіа вирішив потурбуватися отриманням водійського посвідчення. Але, мабуть, у футболіста не було часу, щоб ознайомитися з теоретичною частиною, і на іспит він підіслав іншу людину, ймовірно свого друга.

На практичну частину іспиту Шарль з"явився вже сам, проте, поліція помітила підміну. У результаті 23-річний півзахисник "латікс" був відправлений за грати, де йому належить перебувати до 3 червня, поки йде розслідування. Щоправда, очікується, що найближчим часом Н"Зогбіа випустять під заставу.

За матеріалами premiership.ru

Зараз ви читаєте новину «Допомога друга при здачі водійського іспиту коштувала футболістові свободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі