пʼятниця, 05 жовтня 2007 13:02

Помічником Гранта в "Челсі" стане головний тренер "Аякса" Кате

Головний тренер "Аякса" Хенк Тен Кате погодився працювати помічником наставника "Челсі" Аврама Гранта. За словами агента голландського фахівця Зіги Ленса, Тен Кате прийняв пропозицію лондонського клубу. Призначення відбудеться після того, як "Челсі" і "Аякс" домовляться про умови переходу тренера, повідомляє www.lenta.ru.

Хенк Тен Катое очолив "Аякс" в травні 2006 року, перейшовши в голландський клуб з "Барселони", де він працював асистентом головного тренера Франка Райкарда. Контракт наставника з "Аяксом" закінчується в липні 2008 року, тому, швидше за все, "Челсі" повинен буде виплатити голландцям компенсацію.

Аврам Грант тренує "Челсі" з 20 вересня, коли він змінив на посаді головного тренера Жозе Моурінью. Під керівництвом ізраїльського фахівця лондонський клуб провів чотири матчі. У чемпіонаті Англії "Челсі" програв "Манчестер Юнайтед" - 0:2 і добився нічиєї з "Фулхемом" - 0:0, в Кубку ліги переміг "Халл" - 4:0, а в Лізі чемпіонів узяв верх над "Валенсією" - 2:1.

В четвер, 4 жовтня, "Аякс" несподівано завершив виступ в Кубку УЄФА, поступившись в у матчі-відповіді першого раунду загребському "Динамо" - 2:3. По сумі двох зустрічей голландський клуб не потрапив в групову стадію турніру.
Зараз ви читаєте новину «Помічником Гранта в "Челсі" стане головний тренер "Аякса" Кате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі