четвер, 10 вересня 2020 06:11

Показали самотнього Мессі на тренуванні "Барселони"

Показали самотнього Мессі на тренуванні "Барселони"
Ліонель Мессі образився на президента "Барселони", бо той не відпустив його з клубу. Фото Рейтер

Ліонель Мессі розпочав тренування в "Барселоні". Через непроходження тестів на коронавірус, аргентинець тренується наодинці.

У понеділок Ліонель приїхав на базу найпершим: як повідомляє RAC1, тренування повинно було початися о 17:30 за місцевим часом, аргентинець був на місці більш ніж за годину до початку занять. Повідомляє "Трибуна".

На фото Лео займається окремо (хоча здав тест на коронавірус у власному будинку), бо не може тренуватися з групою через вимоги протоколу безпеки Ла Ліги. Йому доведеться працювати індивідуально до сьогодні, коли він пройде ще один тест на коронавірус.

Лео займався в нових adidas Nemeziz Messi 19.1 FG - спеціальної серії аргентинця, але з новим забарвленням. Компанія підготувала нові бутси спеціально під Кубок Америки, який повинен був стартувати в червні. Але пандемія порушила всі плани - турнір перенесли на наступний рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіграли у футбол голяка

"Барселона" зіграє перший матч в Ла Лізі 27 вересня - перший тур перенесли через участь команди в Лізі чемпіонів. Але, можливо, ми побачимо Мессі в новій команді Кумана набагато раніше. Суботній матч з "Хімнастіком" він напевно пропустить, бо не працював в групі, зате буде готовий до 16 вересня - "Барса" зіграє товариську гру з "Жироною".

Зараз ви читаєте новину «Показали самотнього Мессі на тренуванні "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі